Spring-Summer 2020

Spring-Summer 2020

Posted by Donna Dura on

Vrouwelijk, geraffineerd en een tikje stoer.

De collectie van Donna Dura is net zo veelzijdig als de vrouw van nu.

’s Ochtends scherp gekleed voor een zakelijke bespreking en later op de dag door naar een feestje? Met de collectie van Donna Dura vind je voor ieder moment een geschikte outfit.

De zomercollectie bestaat uit drie unieke thema’s, elk met een sterk kleurbeeld en geraffineerde prints.

Timeless summer

Dit thema is samengesteld uit tijdloze items en kleuren, met een vleugje chique dat bestaat uit black, off-white, fire peach, soft sand en cappuccino. Deze kleuren kun je goed met elkaar combineren. Het bestaat uit unieke prints, lace details die ook makkelijk te combineren zijn met flared pantalons en diverse flatterende blazers die net over de heupen vallen. Ook bestaat het uit mooie items met een hoge kwaliteit en zit het erg luchtig, wat tijdens de warmere dagen goed uit komt. Daarnaast zien we elegante blouses en jurken in dit thema met een comfortabele pasvorm.

Luxury day

Wanneer de mooie zomerdagen naderen, wordt het tweede thema uitgebracht in de volgende tinten: night-sky en off-white. Het is een perfect thema voor het voorjaar en de zomer. De comfortabele items zien er chique en jeugdig uit met frisse kleuren en elegante prints, zoals de safari tiger print. Daarnaast bevatten alle outfits een comfortabele pasvorm.
Samen met de vrouwelijke items en luxe afwerkingen creëert dit het tweede thema. Maak je outfit compleet met onze stoere rokken en ons night-sky jasje voor de frisse lente avonden.

A Powerful season

We sluiten het zomerseizoen af met een thema waarmee u ook de herfst in kunt, dat bestaat uit black, white, safari zebra en stripe prints. Deze prints zijn karakteriserend voor dit thema en geven evenwicht aan de mooie soepele viscose materialen, waardoor de kledingstukken erg mooi vallen. Dit thema is een ware ode aan de kracht van de vrouw en straal je power uit. Items van dit thema zijn geschikt voor dagelijks gebruik, feestgelegenheden of een stijlvolle werk outfit.

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more