Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

Posted by Donna Dura on

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling als tussen thema's naar hartenlust te combineren zijn, geschikt voor ieder moment van de dag.

Thema 1

Dit veelomvattende thema bestaat uit verschillende hippe prints als big petalite, gedrukt op sublieme satijnkwaliteit (viscose). Kies voor de mooie, stoere en mouwloze koltruien of gebreide jurken en jurken gecombineerd met imitatieleer. Maak je outfit af met de wondermooie poncho of de blazer met kopmouw. De flower design print uit dit thema wordt gevormd door stoere en luxe kwaliteiten en prachtige kledingmodellen. Voel je vrouwelijk en bemind in de mooie jurken met hoge boord aan de mouw. Laat je verrassen door de oogverblindende luxe breikwaliteit met Italiaanse garen en mooie parels en stenen. Ga voor de stoere broek met details op de zakken, gemaakt van viscose/polyamide kwaliteit die draagt als een tweede huid, of de voortreffelijke truien met ballonmouw. De items uit dit thema zijn stoer te dragen met superbe broeken van imitatieleer en te combineren met viscose/satijnen glansbloezen en stoere vesten. Leuke spencers en comfortabele broeken met elastieken tailleband ontbreken niet in dit thema. Alle items zijn van viscose kwaliteit en natuurlijk materialen.

Thema 2

De dalmation print uit dit magnifieke thema is tijdloos. Behaag jezelf en anderen met de mesh kwaliteit met leuke lace details uit dit thema. Een fantastische kwaliteit die bovendien het hele jaar door gedragen kan worden. Ook in dit thema ontbreken de populaire brei artikelen niet. Voel jezelf bemind in fluffy brei of de korte gebreide blazer met imitatieleer details. 

Thema 3

Binnen dit thema wordt de design mix print gecombineerd met de bijzondere kleuren walnut brown en golden brown en mooi imitatieleer, en suèdine. Een lust voor het oog. Heerlijk zachte en warme breikwaliteit van mohair, hoogwaardige kwaliteit van brei, te combineren met toffe riemen bestaande uit suèdinekwaliteit en imitatieleer. Ook hebben we in dit thema prachtige brei capes.

Thema 4

Verbluffende kleuren als kaki gecombineerd met lijmgroen. Voel je vrouwelijk in de mooie Burgundy brei-artikelen. De Burgundy kleur is terug van weggeweest en weer helemaal hip!

Donna Dura, met liefde gemaakt.

 

 

← Older Post

Blog

RSS
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more
Fall-Winter 2020/2021

Fall-Winter 2020/2021

By Donna Dura

Vrouwelijk, geraffineerd en een tikje stoer. De collectie van Donna Dura is net zo veelzijdig als de vrouw van nu. 's Ochtends scherp gekleed voor...

Read more