Fall-Winter 2020/2021

Fall-Winter 2020/2021

Posted by Donna Dura on

Vrouwelijk, geraffineerd en een tikje stoer. De collectie van Donna Dura is net zo veelzijdig als de vrouw van nu. 's Ochtends scherp gekleed voor een zakelijke bespreking en later op de dag door naar een feestje? Met de collectie van Donna Dura vind je voor ieder moment een geschikte outfit.

De wintercollectie bestaat uit vijf unieke thema’s, elk met een sterk kleurbeeld en geraffineerde prints.

Urban gold stripe

Chique, stoer en sportief tegelijk. Dat is karakteriserend voor het Urban gold stripe thema. De items zijn samengesteld uit natuurlijke en soepel vallende materialen met mooie details, verwerkt met bijvoorbeeld studge. Deze parels van kledingstukken zijn oneindig te combineren en bevatten sets voor iedere gelegenheid. Van stoere vesten, tot prachtige jurken, met liefde gemaakt door Donna Dura.

London dessin

Verleidelijk en stoer. Tijdloos en het hele jaar door te dragen. Mooie materialen die als een tweede huid op je lichaam voelen. De items zijn moeiteloos met kleur te combineren. London dessin wordt verrijkt door stoffen als jacquard breien met een overloop naar snake dessin. Sportieve shirts gecombineerd met mesh maken het thema af.

Paris wave square

Wil jij er tiptop uitzien voor een chique gelegenheid? Dan ben je bij Donna Dura aan het juiste adres. Ons Paris wave square thema is de perfecte combinatie van zwart, wit en rood voor de glamoureuze vrouw. Gecombineerd met schitterende breien en fleece linnen. De energie en de mix van de bijzondere materialen, prints en kleuren versterkt de intense vrouwelijkheid.

Florance black

Modieus en trendy: neem de stoere jersey met imitatieleer voor een unieke sportieve look. Indrukwekkend en fascinerend met unieke details die het verlangen bij iedere vrouw ongetwijfeld aanwakkeren en luxe uitstralen.

Copenhagen

Schitterende groene tonen als basis, zoals bottle green en apple green verwerkt met lurex details. De flatteuze items uit dit thema zijn uitstekend te combineren met zwart en antraciet grijs. Hot en happening: combineer erop los om een prachtige outfit samen te stellen.

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more