Spring/ Summer 2017

Uptown

Frisse kleur nuances van blauw in combinatie met stralend wit voeren de boventoon van dit thema. Deze kleuren in verschillende stoffen met bijpassende breisels geven een stoere uitstraling aan de collectie. Uni delen en prints gecombineerd met denim ogen sterk en benadrukken onze visie op vrouwelijkheid. Of het nu om dagelijkse outfits gaat, feestelijke gelegenheden of een outfit voor op kantoor, dit thema biedt volop mogelijkheden.

The Harbour club

Voor het ultieme zomerse gevoel hebben we voor het tweede thema zachte blauwe tinten gekozen, dit keer in combinatie met off – white en ice lila accenten. Uni delen van deze groep worden gecombineerd met prachtige prints en zijn perfect onderling te combineren. Dit thema heeft een meer sportieve, casual uitstraling, met een knipoog op het mediterrane gevoel.

True Romance

De zomer leent zich bij uitstek voor items met romantische invloeden. In dit thema zien we modellen in onder andere satijn en semi doorzichtige stoffen. Het romantische aspect zien we terug in prachtige viscose blouses gecombineerd met borduursels. Het speelse element zit in het gebruik van kleurencombinaties van zacht roze met wit en turquoise. Deze worden gecombineerd met een prachtige print op satijn.

Powerful Women

Binnen dit thema zijn er wederom veel combinaties mogelijk. Zachte katoenen items worden onderling gecombineerd in de kleuren wit, poederroze, beige en zwart. Items kunnen onderling zodanig worden gecombineerd dat er makkelijk prachtige combinaties ontstaan voor het dagelijks gebruik, feestgelegenheden of een stijlvolle kantoor outfit. Keuzes genoeg binnen dit thema van lief en casual tot stoer en zakelijk.

Casual Chique

Als laatste thema van de zomercollectie hebben we gekozen voor wat zachtere pasteltinten van de kleuren jade en soft mint in combinatie met wit. Items van dit thema ogen luchtig en hebben een chique uitstraling. Het heerlijk zacht gevoel van de zomer zit verweven in katoen, gecombineerd met viscose en satijn met prachtige breisels. Daarnaast zijn er denim items aanwezig waardoor er ook dagelijkse outfits te creëren zijn.