Fall-Winter 2018

Fall-Winter 2018

Posted by Donna Dura on

Zwart, Off-White en Caramel of liever een
geometrische print en vurig rood voor een stoere look?
Dit thema biedt veelzijdige combinaties!
De rijke mix aan materialen en prints maken dit een interessant thema.
Draag ze casual met de warme gebreide vesten of zakelijk meteen stoere jurk.

Het eerste thema heeft een safari look door de avontuurlijke giraffe print in combinatie met Off-White en Caramel. Ga voor een pittige look met een giraffe print poncho gecombineerd met een Caramel kleurig T-shirt en nette zwarte broek.

In het tweede thema wordt er gebruik gemaakt van Night Blue, Off-White, Moss Green en een uitdagende panter print. Dit thema heeft van stoere jasjes met army knopen tot elegante blouses.

 

Het derde thema geeft de winterse look style met een Fading Grey print samen met een Royal Blue en elegant zwart. Dit thema geeft veelzijdige combinaties en een moderne look met een scherpe rok of gave trui.

Het vierde thema brengt kleur aan de koude winter dagen. Met Fiery Red in combinatie met Triangles en Bricks prints. De prints zijn verwerkt in stoere poncho’s en grafische jurken.

Deze collectie geeft een vrouwelijke en pittige look aan de herfst/ winter maanden met genoeg ruimte om te mixen en matchen van de thema’s.

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more