Spring-Summer 2019

Spring-Summer 2019

Posted by Donna Dura on

Vrouwelijk, geraffineerd en een tikje stoer.
De collectie van Donna Dura is net zo veelzijdig als de vrouw van nu.
’s Ochtends scherp gekleed voor een zakelijke bespreking en later op de dag door naar een feestje? Met de collectie van Donna Dura vind je voor ieder moment een geschikte outfit.

De zomercollectie bestaat uit vier unieke thema’s, elk met een sterk kleurbeeld en geraffineerde prints.

Twister city

Dit stoere thema met een vleugje chique bestaat uit de kleuren night sky, marly red en off- white. De print in dit thema heeft een dynamische en architectonische uitstraling en laat alle kleuren uit het thema terugkomen. We zien mooie blouses met een viscose/elasthanevoering die zeer comfortabel zitten. De sterke pasvorm, kleuren en prints geven dit thema een heel stoere touch.

Summer breeze

Dit thema is samengesteld uit de volgende tinten; carolineblue, oceanblue en off- white en is hierdoor een perfect thema voor het voorjaar en de zomer. De comfortabele items zien er chique en jeugdig uit met de frisse kleuren en elegante prints, zoals de graphic flower print. De blouses zitten luchtig.

Harmony chique

Wanneer de mooie zomerdagen echt naderen wordt thema drie uitgebracht in helder emerald green, ocean blue en off- white. De heerlijk luchtige jasjes met een plisse trompe l’oeil effect zitten heerlijk tijdens de eerste zomerochtenden. Eronder draagt u een overslag blouse met parel details langs de halslijn of een fijne blouse met bloemenprint. Een andere print geeft een moderne kijk op de klassieke polka dot. Samen met de vrouwelijke items en luxe afwerkingen creëert dit een pittig city thema.

Floral black and white

We sluiten het zomerseizoen af met een thema waarmee u ook de herfst in kunt, met pareldetails op de jurken en blouses met korte mouw voor de laatste warme zomerdagen en lange gebreide vesten van een hoge kwaliteit in onderscheidende stone print.
Een andere sterke print is die met horizontale streep gecombineerd met liefelijke anemoon bloemen. Deze is karakteriserend voor dit thema en geeft tegenwicht aan de mooie soepele viscose materialen en kleuren als black en off- white. Dit thema is een ware ode aan de kracht van de vrouw.

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more