Spring-Summer 2018

Spring-Summer 2018

Posted by Donna Dura on

Oriëntal Elegance

Dit thema typeert zich door de mooie bloemenprints in dieprood gecombineerd met zwart. Verschillende blouses zijn uitgevoerd in deze print in romantische lichte see-through stoffen en combineren uitstekend met de rokken en broeken in comfortabele katoen stretch stof.
Het geheel doet luchtig en vrouwelijk aan met een nette boventoon; dit thema is uitermate geschikt voor een diner of andere feestelijke gelegenheid, maar ook zeer geschikt voor op kantoor.
Een ander deel van dit thema is uitgevoerd in zwarte en witte items en verschillende dessins in zwart-wit zoals een grafische palm tree print, streepjes en een fantasie-dessin met zwarte lijnen op een witte achtergrond. Door de dessins heeft dit deel van het thema een sportief tintje maar door de hoge kwaliteit stoffen is de kleding ook prima te dragen op een feestje.

New York City Trip

Een frisse stijl met verfijnde look en elegante stoffen kenmerken dit thema, die qua kleuren bestaat uit verschillende tinten blauw en wit met mooie dessins in streep en tie-dye.

Opvallend in dit thema is de dot print die verwerkt is in blouses met uitlopende mouwen en de blouses met luxe tie-dye print die perfect gecombineerd kunnen worden met de uni blauwe jasjes en vesten uit dit thema, die gemaakt zijn uit katoen stretch.
Een mooi contrast tussen de blauwe tinten en het wit zorgt voor items die onderling uitstekend te combineren zijn met elkaar en goed in laagjes gedragen kunnen worden. Zo kan een outfit samengesteld worden voor verschillende zomerse weertypes en draagt dit zeer comfortabel.

Florence Summer

Zomerse zachte pasteltinten in lieflijk salmon, aqua en creme wit geven dit thema een op-en-top zomers gevoel. De tops en jurkjes uit dit thema zijn gemaakt van een hoge kwaliteit jersey en fijne katoenen breisels.

Daarnaast zijn ook leuke polo tops met borstzakje toegevoegd in een mooie opengewerkte stof. Lange vesten van dezelfde fijne opengewerkte stof als de polo’s combineren mooi met de rest van het thema.
Het grafische dessin en tropische palm tree print maken dit thema naast zomers ook modern. Zo kan een outfit samengesteld worden die ideaal is voor een warme zomerdag aan het strand of op een terras.

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more