Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

Posted by Donna Dura on

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een feestje? Met de collectie van Donna Dura is er voor elk wat wils!

De zomercollectie bestaat uit vijf unieke thema’s, ieder met een sterke eigen identiteit en geraffineerde prints die probleemloos onderling met elkaar te combineren zijn.

Classy outdoor

De zachte viscose kledingstukken van het Classy outdoorthema zijn van superbe kwaliteit. Voel je chique en stoer tegelijk met de prachtige Classy outdoorprint. Combineer dit bijzondere dessin moeiteloos naar hartenlust met de stoere breien tops en vesten. Het thema is veelzijdig en bevat verschillende kwaliteiten die met de zacht viscose items te combineren zijn. Kies voor de charmante jersey pantalon met comfortabele fitting of voor de flatteuze jasjes. Ideaal voor de zomer: de vlammende gipsy rok. De kleuren nude, offwhite en black zijn tijdloos en kunnen eindeloos gecombineerd worden.

Soft city

Dit thema bestaat uit chique en romantische, maar ook stoere items.  De sportieve print komt terug op de charmante, wijd vallende pantalon met hoge taille. Draag de pantalon in combinatie met de verfijnde mooie bloezen met geplisseerde mouwen. De eclatante chiffonblousen zijn gevoerd met kwalitatieve viscose. Ieder kledingstuk heeft speciale details en is met zorg en liefde gemaakt.

Ministone

De modieuze en eigentijdse ministone print is erg geliefd door iedereen. Ga voor de opengewerkte V-halsshirtjes met strass of lace of voor de lange rok en luchtig draagbare jurk. Één van de topitems is de verlaagde mouwenjurk met strass op de rug. Straal in de magnifieke broek met elastieken tailleband en een goed draagcomfort.

Flower design

Een prachtig bloemdessin in onder andere viscose, perfect voor de zomer. Het frisse dessin komt terug op de sublieme enkelvrije broeken. De glossy pink en lila gecombineerde tinten ogen buitengewoon zomers. Dit thema is stoer en lieflijk en bestaat uit fijne en natuurlijke materialen. Straal in de luchtige jumpsuit. Geniet van de schitterende kwaliteiten met jersey en verrassende details. Voel je vrouwelijk en bemind in de lange zomerse jurken tijdens warme én minder warme zomerdagen in combinatie met de oogverblindende jasjes.

Minidot

Het Minidotthema is een combinatie van twee dessins van klein en groot die dit thema uitermate bijzonder maken. Ga voor de wondermooie lange rokken en jurken. Vermaak jezelf in de uiterst mooie viscose plisséjurken in combinatie met chiffon. De kleuren nightsky en white zijn eeuwig combineerbaar.

Donna Dura, met liefde gemaakt.

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Fall-Winter 2020/2021

Fall-Winter 2020/2021

By Donna Dura

Vrouwelijk, geraffineerd en een tikje stoer. De collectie van Donna Dura is net zo veelzijdig als de vrouw van nu. 's Ochtends scherp gekleed voor...

Read more