Fall-Winter 2018/2019

Fall-Winter 2018/2019

Posted by Donna Dura on

City Chique

Zwart-witte tonen zetten een sterk beeld neer voor het eerste thema van de nieuwe wintercollectie.
De items hebben een sterke, vrouwelijke uitstraling door het kleurgebruik en de chique geblokte print die verwerkt is in de collectie. We zien elegante truien met pareldetails, blouses in verfijnde stoffen en jurkjes met sportieve bies.
De overall look heeft een stadse vibe en is netjes, gekleed en werelds. De items zijn met alle thema’s goed te combineren.

Blue Nature

Warme najaarstinten zijn karakteristiek voor dit thema. We zien kleuren als fuchsia, dark blue en sapphire die de boventoon voeren. Hierdoor toont de collectie stijlvol en warm.
De vrouwelijke items zoals blouses, truien en shirts met lange mouwen zijn vervaardigd van fijne mooie stoffen die afkleden en prettig dragen. Rijke details als gehaakte biezen, metalen strass studs en rushes geven de items een verfijnde uitstraling.
Door de zorg die gegeven is aan de pasvorm van onder andere de jurkjes, is het draagcomfort erg hoog. De items zijn onderling te combineren en zo kunt u zelf kiezen voor de ideale combinatie.

Cool Ferrari Red

Dit stoere vrouwelijke thema valt meteen op door speelse rode accenten en ruit-streep dessins in combinatie met verfijnde animal dessins en een subtiele leather look. Dit uitdagende thema maakt de vrouw stoer en krachtig. Strass op tops brengen verfijning in het thema zonder overdadig te zijn. Uiteraard is er veel zorg besteed aan de kwaliteit en afwerking.

Winter Promenade

Het laatste thema van deze collectie is met zijn okergeel en bottlegreen erg trendy en warm. De najaars- en winterkleuren zijn warm en zorgvuldig gekozen voor dit thema.
Rushes aan zachte longsleeve shirts geven een subtiele vrouwelijke look. De mooie satijnen tops met schitterende pasvorm kleden mooi af en zijn goed te combineren met een pantalon of warm vest uit hetzelfde thema.
Het thema draagt, net als de rest van de collectie, uiterst comfortabel en is voor bijna iedere gelegenheid geschikt. Van een vergadering op het werk tot het etentje erna bij een knapperend haardvuur.

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more