Fall-Winter 2019/2020

Fall-Winter 2019/2020

Posted by Donna Dura on

Vrouwelijk, geraffineerd en een tikje stoer.
De collectie van Donna Dura is net zo veelzijdig als de vrouw van nu.
’s Ochtends scherp gekleed voor een zakelijke bespreking en later op de dag door naar een feestje? Met de collectie van Donna Dura vind je voor ieder moment een geschikte outfit.

De wintercollectie bestaat uit vier unieke thema’s, elk met een sterk kleurbeeld en geraffineerde prints.

City Chique

Zwart-witte tonen zetten een sterk beeld neer voor het eerste thema van de nieuwe wintercollectie.
De items hebben een sterke, vrouwelijke uitstraling door het kleurgebruik en de chique geblokte print die verwerkt is in de collectie. We zien elegante truien met imitatieleer, blouses in verfijnde stoffen en jurkjes met sportieve bies.
De overall look heeft een stadse vibe en is netjes, gekleed en werelds. De items zijn met alle thema’s te combineren. Dit thema kan zich ook versterken door een kleurencombinatie van mustard en olive. Daarbij bestaat het thema uit stoere suèdine T-shirts, jurken en een basic jasje.

Ruby Romantic

In dit thema bieden we een modern romantisch kleurpalet met schakeringen in royal blue en ruby red. De trend is hier op een moderne manier vertaald in stoere ruiten en patronen in zachte breisels. Deze ruiten hebben we verwerkt in zowel een vloeiend jurkje in een viscose- elasthane kwaliteit, als in een meer aangesloten zakelijk model. Deze jurkjes zijn te dragen met onze prachtige bouclé jasjes.
Maxi vesten en blouses geven een nieuwe, elegante en tegelijkertijd comfortabele look.

Cool Antique

Dit thema is het rustigste thema van de collectie door de zachte kleuren, fijne stoffen en het subtiele printje dat niet te missen is. De kleur olive springt uit het thema en laat zien dat je het zowel zakelijk als feestelijk kan dragen. Ook laat het zien dat een kleur dragen niet perse opvallend hoeft te zijn, wanneer je het bijvoorbeeld met een zwarte broek of een jasje combineert. Daarnaast is olive een erg warme kleur wat fijn is om te dragen in de winter. Het thema draagt, net als de rest van de collectie, erg comfortabel en is voor bijna iedere gelegenheid geschikt.

Safari

Dit thema straalt power uit door de gedurfde safari leopard print. In dit thema is de sprookjesachtige winter print het eerste wat opvalt. Schakeringen in cognac gemengd met zwart-witte tonen maken de printen dromerig en warm. De stoere minimal leopard print is eindeloos te combineren, omdat elk item een andere toevoeging heeft. Draag deze print in een punto jersey blazer met leren details of in één van onze soepel vallende chiffon blouses. Het mooie van dit thema is dat er kleuren zijn gebruikt die iedereen kan hebben. Voor alle gelegenheden hebben we prachtige jurkjes.

 

← Older Post Newer Post →

Blog

RSS
Fall-Winter 2021/2022

Fall-Winter 2021/2022

By Donna Dura

Dit seizoen presenteert Donna Dura weer een enorm veelzijdige collectie geproduceerd van natuurlijke materialen: van kleurrijke prints tot basic, met schitterende kledingstukken die zowel onderling...

Read more
Spring-Summer 2021

Spring-Summer 2021

By Donna Dura

De omvangrijke collectie van Donna Dura is feminine en elegant met een vleugje pit. Doordeweeks scherp gekleed voor het werk en in het weekend een...

Read more